četrtek, 21. januar 2010

PLES

1. noben naj ne misl da je ples lahka stvar.. ok, mogoče ples kot ga poznate nekateri... ampak ko se stem resno ukvarjaš je to šport in napor ki zahteva ceuga človeka. Znat morš nadzorovat vsako mišico v svojem telesu.. In sori ampak ja, dobr plesat je večja umetnost kokr pa dobr vržt al pa brcnt žogo.. (stem ne izražam kakršnega koli ne spoštovanja res.. ampak to je dejstvo)
2. veste zakaj je ples lep?... ker ples ni sam šport k ga treniraš dan za dnem.. ples je tvoje življenje. In v plesu je tok čustev in umetnosti, kokr dvomm da še kje.... In vrjemte mi plesalci so v večini primerih neverjetni ljudje... Ker ples človeka ne nauči samo kontrole telesa, ampak tut kulture in spoštovanja, ker s plesom se izražaš in pokažeš svojo osebnost..
3. Čeprou ples ni olimpijski šport in zato mogoče ne vzbuja take pozornosti, je več kot vreden spoštovanja... Prosm ne podcenjujte ga, in nobenih komentrajev... Lucija obožuje to kar počne, in ni edina.. ♥ Če pa še vedno mislte kok je ples nezahteven in neresen šport.. pa pridte na trening ane... bomo kmal vidl kok u izi vam bo. :) ... (to ni nesramno mišleno.. smo prjatli pa ni važn kaj kdo trenira ane?...) .. bye. ^^


By Tinkara Lazar

Ni komentarjev:

Objavite komentar